Małgoś.dz.
Member
- Paź 25, 2004
- 4,687
- 1
- 0
Lirene, ten przepis już jest na forum: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...otto+alla+birra
kermidt @ 5 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=577128Jesli chodzi to, by nie brudzic dwoch rondli/patelni najpierw podsmaz cukinie, trzymaj na boku w miseczce czy na talerzu i dodaj 5-10min przed koncem.tak o to chodzi, dzięki Kermidt!![]()
marghe @ 22 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=607376Naprawdę Włosi uzywają kostki Knora?Chyba używają, skoro we Włoszech Knorr się sprzedajeAle klasyczny przepis z kostka bulionową to nie jest, fakt![]()
![]()
Akulka @ 22 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=607413Chyba używają, skoro we Włoszech Knorr się sprzedajeAle klasyczny przepis z kostka bulionową to nie jest, fakt![]()
o to mi chodziło![]()
Knora to oni maja, owszem i inne "cuda" takoż
prawdziwe risotto powinno byc robione na dobrym wywarze / bulionie / rosole
kostka jest naprawdę od biedy, dużej biedy
kostka zmienia smak risotta, dominuje.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.