Buka @ 7 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=518178No to mamy dzis jednakowe podwieczorki.![]()
![]()
![]()
CYTATNapisz, czy odwilgotniało.Nie moglam sie doczekac i juz jestesmy po "sprobowaniu".![]()
Niestety troche za szybko, bo biszkopt byl jeszcze troche za suchy...
Nasaczylam go troche, ale chyba ciut za malo...- jutro na pewno bedzie ok. - chociaz i tak w smaku....- mniam![]()
Tym razem wyszlo mi takie cos- Jakos troche sie boje zrobic je w formie rolady i zrobilam torcika![]()
![]()
![]()
![]()
Beata- jeszcze raz- bardzo dziekuje za przepis![]()
Buka @ 8 Jun 2007 napisał:
Paulinka @ 7 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=518325Caritko! Znowuu!!Znowu zdjęcie na sześć z trzema plusami!!![]()
![]()
![]()
Dziekuje![]()
![]()
Buka...- ale sliczny tort
I jaki wieeeelki![]()
![]()
Super!!
BeataSz @ 11 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=519590Jakież super Wam wychodzą te torty, ja juz chyba tez rolady nie bede robic tylko taki przekladany biszkopt, po co sie meczyc. No, na prawde jestem pod wrazeniem! az mi slinka leci, ale robic to mi sie ostatnio nic nie chce, wiec moge sobie tylko polykac slinkeJakbys przyszla tu predzej, to bys sie zalapala na kawalek![]()
![]()
![]()
BeataSz @ 12 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=520055Oj Caritko, ja ostatnio tylko wpadam na forum na 5 minut albo i krocej, jakos na nic czasu nie mam i wstret do komputera czuje.![]()
CYTATAle chyba jednak zrobie taki torcik na sobote ( mamy imieniny), albo jeszcze lepiej, swojej corce zlece, niech sie wreszcie bierze za nauke. Juz nawet dzis obiad robi, z dwoch dań-zobaczymy co jej wyjdzie, a ciasto nie jest trudne wiec mysle, ze tez sobie poradzi.Jest zdolna dziewczyna, wiec na pewno sobie poradzi i z ciastem i z obiadem![]()
Pozdrawiam Was obie, Beatkoi smacznego![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.