Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Rybka wyborna - sos zrobiłam z czosnkiem i ostrą papryką oraz z dużo większą ilością sera i dużo mniejszą ilością bułki tartej (poprostu postąpiłam jak w przypadku udek w polewie ketchupowo-majonezowej - poprószyłam nią sosik po wierzchu). Poza tym ponieważ wydawał mi się ciut za gęsty (robiłam go ze śmietany 18% Zott) dolałam śmietany 18% do zup i sosów - wyszło pysznie.
Zszamaliśmy ją z tostami z serem (zapomniałam kupić ziemniaków ) i bardzo lekko rybka nam "weszła"
Wyszlo swietnie
Bardzo ladnie sie zarumienilo, ale nastepnym razem dam wiecej pieczarek i bardziej przyprawie. Ja to z tych, ktorzy oszczednie z przyprawami , bo boje sie przedobrzyc
Jednym slowem polecam
Danko wyśmienite. Robiłam już wiele razy, zawsze zachwyty ze strono "pałaszujących". Dodam, że robię tę pyszność z pangi. I podaję z pieczonymi ziemniaczkami bądź talarkami. Dziękuję za przepisik.[/b]
robie! nie wiem tylko czy dobrze roumiem na podsmażone pieczarki kłade rybke i pieke bez przykrywki 20 min puzniej dodaje sosik i jeszcze pieke ok 15 min? wole się upewnić... 8)
zmodyfikowalam nieco beatkeeszowa i zamiast pieczarek daje pomidory, czyli smaze cebule, dodaje pod koniec pomidory, nie daje bulki tartej, i reszta tak samo - bardzo smaczne
Zrobiłam dziś, pyszna, choć bez bułki tartej, bo mi się z Montignakiem kłóci.
Ryby nie rozmrażałam, tylko upiekłam w folii zamrożoną (20 minut w 200 st). Wody sporo się wytworzyło, ale pięknie wyparowało - wystarczy otworzyć piekarnik pod koniec pieczenia i woda szybko znika.
Zrobiłam dziś na obiad - pyszna była: połaczenie ryby i pieczarek wyśmienite, ta wspaniała skorupka na wierzchu i wszystko wilgotne i aromatyczne, wyborne!
Dzięki za przepis, który wchodzi na stałe do naszego menu.