duende @ 12 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=882531czy któraś z Was próbowała robić te ogórki ze skórką? Czy to będzie wielkie przestępstwo, jak tylko je umyję i pokroję na ćwiartki? CZy to będzie zjadliwe? W kiszonych mi skórka nie przeszkadza....
Dzisiaj będę miała 10kg ogórków do przerobienia.Robiłam bardzo małe ogórki ze skórką i były dobre. Moim zdaniem będzie o.k.
duende @ 3 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1011423właśnie studzi mi się zalewa a dzieci rwą w ogrodzie ogórki
Też dzisiaj robiłam ale zalewam gorącą zalewą. Pierwszy raz zalałam tą zalewą małe patisony.
Ciekawe jak to wyjdzie.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.