porcjowane kotleciki robilam kiedys w masle z duza iloscia cebuli w piekarniku. Tez pychota.
Nie wiadomo, kurcze co wybierac na tym forum. Czasem mi sie wydaje, ze albo zycia, albo rozmiaru nie starczy![]()
![]()
O tak to tez musze sprobowacMasz racje kermidt nie wiadomo co wybrac![]()
![]()
![]()
Kasha - nie zaluje - oj nie zaluje - w zaleznosci od ilosci miesa - szczerze nie wiem tak na "oko" - olej leje ot tak masla na pewno tyle co ty - moze wiecej - czasami tez slodka smietanke dolewam do pelnotlustego mleka - i wlasnie dlatego musze schudnac tyle kg - kurcze blade
Właśnie przed chwilką zjedliśmysosik troszkę musiałam jednak zagęścić Pycha
![]()
Myślę, że dodanie pieczarek do duszenia było by też niezłym pomysłemw smaku ten sosik jest delikatnie serowo-grzybkowy
i dlatego mi się tak skojarzyło.
Na jutro jeszcze mi trochę mięska i dużo sosu zostało![]()
Zrobiłam, zjedliśmy, smakowało.
Dziecko oczywiście wybrzydzało...
To dobrze, znaczy sje, że schab wyszedł na medal, nie był suchy jak wiór i włóknisty, inaczej to by się dziecię zapchało i nie miałoby siłki grymasić![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.