Maraa @ 31 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860433Marysiek, ja bardzo lubię ten woreczkowy sposób kruszenia ciastek, cichutko i czysto.
Masz rację Maraa-też kruszę wałkiem. Mniej zmywania.
A to mój wypiek.
Pyszny. Joanno-![]()
Joanna @ 12 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=864215Niewybaczalne przeoczenie.![]()
o tak to jest naj ,naj ,naj sernik wśród serników ,ocena subiektywna,ale nie zmienia faktu ,że jest pyszny![]()
![]()
madziawoj @ 18 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=875324Piekłam metodą gazetową z dużymi przygodami bo po zmianie opasek i ponownym włożeniu sernika do piekarnika wysiadł prąd.Nie zazdroszczę przygody z prądem. Dobrze, że mimo to się udał i smakował.![]()
Maraa @ 20 Jul 2009 napisał:
Maraa @ 20 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=875875Upiekłam dla mojej siostry. Uwielbiam ten sernik!
Maraa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaki apetyczny![]()
![]()
![]()
karibe @ 31 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=879573Mam pytanie na tortownicę 28cm jakich proporcji uzyc? x1,5 x2 x2,5 dodam, że planuje piec bez spoduKaribe, mam nadzieję, że nie za późno, ale znam odpowiedź na Twoje pytanie. Ktoś już je wczesniej zadawał i Joanna proponowała piec w tortownicy 28cm z podwójnej porcji. W tortownicy 26cm z 1,5 porcji.
Mój właśnie znowu siedzi w piekarniku![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.