pyzyzmiesem @ 2 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927233Jesteś BOGINIĄ.
Baaardzo się ciesze, że serniczek przypadł Ci do gustu.
Ja planuje go na weekend sobie zrobić
Ashira @ 3 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927698a czy dałoby się ten sernik zrobić jako sernik gotowany?Nie mam pojęcia. Nie robiłam go jako gotowanego. Do tego typu daje się chyba masło - tu tłuszczu raczej brak.
Trzebaby poeksperymentować
Ilona @ 4 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927752Nie mam pojęcia. Nie robiłam go jako gotowanego. Do tego typu daje się chyba masło - tu tłuszczu raczej brak.
Trzebaby poeksperymentowaćno to... będę eksperymentować
może jakby ciut więcej budyniu sypnąć...
ale to w weekend pewnie będę kombinować, na pewno zdam relacje
Ashira @ 4 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927824no to... będę eksperymentować
może jakby ciut więcej budyniu sypnąć...
ale to w weekend pewnie będę kombinować, na pewno zdam relacjeBędę wdzięczna
gumissylwia @ 4 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927996Zrobilm dzisiaj, bez dodatkow, tylko z aromtem limonkowym.
Pychotasuper. Bardzo się ciesze
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia