chantel @ 15 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1128591czekolada mleczna i gorzka- pół na pół ( dla mnie to bardzo dobra zmiana, bo nie jestem fajką deserowej, a sernik przez to wcale nie był za słodki).Chyba raczej nie jesteś fanką gorzkiej czekolady?![]()
Sernik wygląda apetycznie, tylko zastanawia mnie, dlaczego jest tak bardzo zrumieniony - piekłaś w termoobiegu?
Pieczony z tłustego, śmietankowego sera, w parze z mokrych opasek nie powinien się w ogóle zarumienić....![]()
Joanna @ 15 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1128593Chyba raczej nie jesteś fanką gorzkiej czekolady?![]()
Sernik wygląda apetycznie, tylko zastanawia mnie, dlaczego jest tak bardzo zrumieniony - piekłaś w termoobiegu?
Pieczony z tłustego, śmietankowego sera, w parze z mokrych opasek nie powinien się w ogóle zarumienić....
taak, ani fanką gorzkiej, ani deserowej nie jestemnastępnym razem może nawet całą czekoladę bym dała mleczną![]()
![]()
i przyznaję - dałam mu trochę termoobiegu, a ser niestety był mniej tłusty niż powinienzakup wiaderka zleciłam mamie która, mimo że powtarzałam przed wyjściem ilu procentowy i jakiej marki ma być ser, w pośpiechu wpakowała do koszyka chyba pierwsze wiaderko z serem które zobaczyła
Ale cóż i tak było pysznie![]()
![]()
Kiiri @ 5 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1207794Joanno, pyszne polaczenie, bardzo nam smakuje!Cieszę się. W takim razie ten sernik też powinien Wam przypaść do gustu:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=34648
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.