andy8 @ 8 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=500877ja ten sernik robiłam juz dwa razy,polecam wam go bo szybko się go robi,jest w smaku puszysty i wilgotny,najlepszy na drugi dzien choć wiem że trudno wytrzymać,można zrobić z jogurtów dużych Bakomy albo z tych z biedronki Tola i niczym się nie różni w smaku przynajmniej dla mnie,gratulacje dla autorki przepisu
olcieek @ 25 Aug 2008 napisał:
olcieek @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744679a jaka foremka Sylwio ?
Bo wyssssoki
tortownica 26cmnastępnym razem wezmę 30, bo troche masy musiałam wylać- nie zmieściła się![]()
![]()
sylwia18 @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744683bo troche masy musiałam wylać- nie zmieściła się
Ja bym zrobiła z tej nadwyżki małą babeczkę![]()
olcieek @ 31 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744899chyba by miałą problem z wyjściem z blaszki taka babeczka
Nie byłoby problemu z wyjęciem z blaszki, kiedyś piekłam sernik w foremce do babki i wszystko ładnie z niej wyskoczyłoOczywiście wcześniej, tak jak pisze Ilona wysmarowałam ją tłuszczem.![]()
olcieek @ 31 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745015ja robiłam z zotta.
to był ostatni raz. zapomniałam wtedy o olejui wyszedł najlepszy wtedy, się zdziwiłam![]()
Olcieek, dobrze zrozumiałam,że proponujesz robić bez oleju?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.