Jaco @ 21 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=719376Jestem w trakcie robienia. Masa czekoladowa wyszła mi bardzo gęsta a serowa bardzo rzadka... nijak nie wiedziałam jak mam tę druga część masy czekoladowej wylać na serową. Ona się nie daje wylać, łyżką ją trzeba było wykładać . Tez tak macie czy coś z którąś moją masą było nie tak jak trzeba?ja tak miałammnie się jeszcze masa czekoladowa zapada w serową zawsze![]()
![]()
Jaco @ 21 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=719376Jestem w trakcie robienia. Masa czekoladowa wyszła mi bardzo gęsta a serowa bardzo rzadka... nijak nie wiedziałam jak mam tę druga część masy czekoladowej wylać na serową. Ona się nie daje wylać, łyżką ją trzeba było wykładać . Tez tak macie czy coś z którąś moją masą było nie tak jak trzeba?Też tak mamy.
Ja czasami lekko ją podgrzewam w mikrofali i wtedy łatwiej ja rozłożyć na rzadkiej serowej.
olcieek @ 23 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=719828Jaco a Twoje brownies gdzieś jest ?też chętnie się dowiem![]()
Margot @ 23 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=719832też chętnie się dowiem
To nie moje brownie ale zaraz przepis wklepię![]()
Joanna @ 29 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=722628Zrobiłam z czerwoną porzeczką. Pycha.
czerwone porzeczki ,hm Joanno ,ale pyszności![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.