Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Doris witaj w klubie ja też się boję śmietany! Masz rację dobre tylki lepszy efekt. Twoje przynajmniej kształt kwiatka miały bo mi na dzień mamy to węże
zakręcone,a nie róże wyszły
rofl.gif

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
aganieszka9 @ 28 May 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1295623a ja zielona z tyłek jestem :D musze was po nadrabiac w wolnej chwili bo mnie takie torty intryguja heh a jak juz robić to fjanie umieć i na masie i takie :D tylko za nim ja przeczytam caly watek to znowu jakies nowosci wymysla heh
kurcze nawet nie mów to może lepiej nie próbuje heh bo ja do cukrowej jeszcze mam tyle rzeczy w które chciałabym sie zaopatrzyć a tu tyłki jeszcze o mamusiu heh :D

jestem nie pokonana cytuje sama siebie
icon_mrgreen.gif
no cóż naumiem sie i tu obsługiwać :D hehe

Ostatnią edycję dokonał moderator:

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Oj tam oj tam jak będziesz zamawiać do masy cukrowej to i parę tylek się zmieści przecież
icon_mrgreen.gif

Naumiesz się na pewno ja już się też po mało naumiujem!

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
to super sie tak w grupie naumiować :D !!!! a do paczki tyłki wejdą tylko ten rachunek jak mężusiowi podesłać ??? najlepiej wieczorem przy winku co ????????????
dance.gif

doris71

Member
Lis 9, 2008
9,365
0
0
ja jak zwykle ukryję rachunek a tylek mam sporo to dorzucę i się nie kapnie, jakby zapytał to powiem że stare

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
he he moj tez nie pyta tak sobie zażartowałam tylko jak mu sie cos nowego pod nos podwniie to sie usmiechnie i powie juz sam do siebie no tak tak stare napewno hehe

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Mój na szczęście nie ma nic przeciwko temu, żebym coś sobie kupowała. Nie wydaję kasy na jakieś głupoty czy zachcianki, więc mi ufa
icon_biggrin.gif
.
Iva ze zwierzęcej też ci wyszedł bardzo ładnie
daumen.gif
Doris zdjęcie faktycznie kiepskie. Pokrywaj dokładnie biszkopt, to tort będzie się lepiej prezentował
icon_wink.gif

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Aniu,a jak bym zapytała Twojego męża co to tylka to zajarzy? Bo mój to chyba kurs by mógł prowadzić co do czego i jak się nazywa bo ja to raczej męcząca
jestem, a jak coś nowego do wyciskania odbiorę to mu godzinami pokazuję! Biedny on oj biedny!
rofl.gif

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
he he to chyba przypadłośc juz mężów tortujących :D moj tez nieraz nawet zabarwi mase cosik wytnie i jaki dumny chodzi hehe w koncu ja tez wiem wszystk o koparkach autach i wogole bo dziennie sie wymieniamy :d a co :D :D :D

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
przyszla wlasnie roslinna w lodoweczce sie chlodzi juz sie nie moge doczekac az po probuje bo w koncu piatek niedaleko i lala wielkimi krokami sie zbliza brrrrrrrrrrrr
cheers.gif

to jak juz tutaj wam tak dupke truje i chyba bede truc od dzis po wsze czasy bo sie naoogladalam stron wstecz i tez chcem umiec :D to jakie tylki na dizen dobry fajni by bylo miec co by jakis rozyczek machnac ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy