bumelka @ 30 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1296647sabuto bardzo fajnie to nam przedstawiłaś od razu widać różnicę.Osobiście też bardziej mi się podobają róże z tylki 2DDzięki! Po to też jest ten wątek żeby się dzielić doświadczeniami i ja też często z nich korzystam![]()
sabuto @ 30 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1296604Testowałam tylki i wolę 2D łatwiej się robi i kształtniejsze wychodzą.O, cudowne porównanie - dziękuję! Idę wyszperać 2D.
Iva @ 31 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1296888Sabuto(ja się za samochody nawet nie biorę
)
Dzięki Iva! To nic trudnego,mój prototyp właśnie jedzą dzieciaki z klasy mojego syna zawiozłam im. Tak trochę niedbale wykończyłam,bo syn mi pomagał
i musiałam szybko skończyć!![]()
Ps. wstawiam sobie zdjęcia już super mi wychodzi dzięki Ivie bo mnie nauczyła!![]()
GosiaN @ 31 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1296941O, cudowne porównanie - dziękuję! Idę wyszperać 2D.Ja kupiłam w tortowni. Fajnie,że pomogłam!
Nat_alia @ 1 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1297808Zrobiłam dwa ciasta- jutro wstawię zdjęcia, a teraz biorę się za ten nieszczęsny tort. Życzcie mi powodzenia
Trzymam kciuki na pewno się uda!![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.