Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
bumelka @ 30 May 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1296647sabuto bardzo fajnie to nam przedstawiłaś od razu widać różnicę.Osobiście też bardziej mi się podobają róże z tylki 2D
Dzięki! Po to też jest ten wątek żeby się dzielić doświadczeniami i ja też często z nich korzystam
wink.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
dekorowałyście może torty tylko z ubitą śmietaną 30%+cukier puder+śmietan fix+ barwnik w proszku, tak myśle, zeby spróbować zrobić taką mase tyko do dekoracji? co wy na to?

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Iva @ 31 May 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1296888Sabuto
daumen.gif
(ja się za samochody nawet nie biorę
fiesgrins.gif
)
Dzięki Iva! To nic trudnego,mój prototyp właśnie jedzą dzieciaki z klasy mojego syna zawiozłam im. Tak trochę niedbale wykończyłam,bo syn mi pomagał
i musiałam szybko skończyć!
icon_mrgreen.gif

Ps. wstawiam sobie zdjęcia już super mi wychodzi dzięki Ivie bo mnie nauczyła!
anbetung.gif

aganieszka9

Member
Wrz 5, 2011
61
0
0
Dziewczyny obiecałam to wklejam zdjecie lali nawet mi sie podoba chodz do idealnych jopkow daleko nie moglam jej wyczuc i wyszlo ja wyszlo dzieki za rady :D :D

nieiwem czemu dwa wyslalo i jak ten jeden usunac hehe

Załączniki

• barb.JPG
    barb.JPG
    262.3 KB · Wyświetleń: 0
  • barb.JPG
    barb.JPG
    181.6 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Lala jak malowana! Ps. dobrze,że napisałaś,że są dwie bo się martwiłam,że widzę podwójnie! Nie ma jak być z kumpelą pogadać jest z kim i w ogóle fajnie jest!
icon_mrgreen.gif

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Hajastan my właśnie dekorujemy samą bitą 30% z cukrem pudrem i barwnikiem w proszku, ale ja nie dodawałam fixów.
Sabuto autko ekstra!!! Bardzo dobrze ci wyszło!! Ile ważyło i z jakiego biszkopta kroiłaś?
Agnieszka lala śliczna, bliźniaczka też
icon_wink.gif

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Aniu nie wiem ile ważyło,ale ciężkie nie było bardzo.Ciasto to piernik taki z herbatą takie życzenie zamawiającej,ale muszę przyznać superowe w obróbce!

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy