Hajastan @ 11 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1429584malena_h, spóźnione, ale najszczersze zyczenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!
JAM dać znać jak ci wyszła ta masa,
a to moje, nie miałam czsau wczesniej wstawić, bo pierwszy zrobiony tydzień temu do pracy na moje imienki, a drugi na zamówieniePiękne! jak dla mnie idealne ciekawe kiedy dojdę do takiej wprawy![]()
Kochana jaki to krem? 123 swiss?
![]()
reksiulek @ 11 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1429718Piękne! jak dla mnie idealne ciekawe kiedy dojdę do takiej wprawy![]()
Kochana jaki to krem? 123 swiss?
W środku bita śmietana z malinami,na tym imieninowym róze sa masy cukrowej, na górze miał być wzorek z szablonu, ale szablon odszedł mi z kremem no i lipa musiałam coś wymyśleć, oba torty obsmarowane masą budyniową, a w tym drugim to róże i listki to ubile masło z cukrem pudrem i odrobiną aromatu, nie chciał mi sie robić buttercream 123 tylko na ozdoby![]()
reksiulek śliczny torcik, ja uwielbiam torty ozdobione owocami.![]()
![]()
sabuto @ 10 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1429365JAM jedyne co mi przychodzi do głowy to śmietana i białka coś takiego jak TUwłaśnie jestem w trakcie testowania i już wiem że niepotrzebnieto jest "piankowiec" inna wersja jogurtu z żelatyną, nie to czego szukam, ciasto to ciasto. Upiekłam biszkopt z sokiem z cytryny wyszedł cudowny z małej porcji podzieliłam na 3 części
czekam aż bardziej przestygnie(krojenie na ciepło jest łatwiejsze dla mnie)![]()
dodam piankę zmieszaną z kawałkami galaretki cytrynowej, i poczekam aż zastygnie w lodówce. Tylko że dalej nie mam nic na wierzch do dekoracjii jajka sie skończyły![]()
![]()
a tutaj sklepy na kłódkę pozamykane![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.