Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

alekanna

Member
Wrz 6, 2010
45
0
0
'malena h'

Twoje misie są takie idealne
anbetung.gif
Długo potrwa zanim dojde do wprawy.
pfeif2.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

malena h

Member
Wrz 11, 2011
335
0
0
Dziękuję moje kochane :*
Misie mają wspomaganie w postaci trzech patyczkow szaszlykowych - przy temperaturze ostatniego weekendu nie było mowy, by chciały się utrzymać bez pomocy
icon_sad.gif

Trex - jest tak samo białym tłuszczem jak Planta, ale nie wiem jaki smak ma Planta... chodzi o to, by nie była wyczuwalna jakoś szczególnie...
icon_smile.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Pokaż załącznik 82724 Na DZIEŃ MAMY ,trochę go odgapiłam ale do orginału mu jeszcae dużo brakuje
icon_mrgreen.gif

cvety.gif
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Cnninowych MAM, owocnego tworzenia ,moc inspiracji,jak najwięcej zamówień a mniej stresów przy pracy
herzen.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
wink.gif
DZIĘKI Sabuto sama jestem mamą więc zrobiłam go właściwie dla siebie no i oczywiście dla moich dzieci oraz męża wielkiego łakomczucza
icon_mrgreen.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
2 biszkopty z 5 jajek i każdy krojony na pół z tortownicy 24 cm.Wyszedł wysoki bo moje dzieci chciały do masy truskawki i borówki.Trochę mi zbrakło masy więc dół obsypałam posypką waflową i dodałam pastylki białej czekolady . U mnie też był robiony tak na próbę bo szprycą dekorować to tak za bardzo mi nie wychodzi ,muszę nabrać większej wpawy
icon_lol.gif

Karolina794

Member
Lut 15, 2013
42
0
0
Witajcie kochane,po wielu próbach z masą cukrową zostałam jednak przy kremach ;-)Pochwalę się wam moim komunijnym dla siostrzenicy
icon_wink.gif

DS01138.JPG

Załączniki

• DS01138.JPG
    DS01138.JPG
    2.4 MB · Wyświetleń: 0

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Karolina fajnie ,że jesteś zadowolona z budyniowej ,ja to jestem od niej uzależniona
icon_mrgreen.gif

Robiłam misia,ale nie jest dopracowany tak jak chciałam bo robiłam pod presją czasową i z takich składników jakie akurat miałam,a zdjęcie wstawiam bo ja wstawiam wszystkie nie tylko te udane
icon_mrgreen.gif

Misio.JPG

Załączniki

• Misio.JPG
    Misio.JPG
    67 KB · Wyświetleń: 0

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Dzięki Marta! Ja to wzrokowiec jestem i jak nie zobaczę to nie mogę zrozumieć jak coś wykonać,ale dziewczyny fajne są i powklejały zdjęcia to i ja załapałam
icon_mrgreen.gif

Karina Cashel

Member
Cze 6, 2009
932
3
18
Tort z soboty.

Chlopiec uwielbia transformersy.

Do poskladania tortu zuzylam cztery biszkopty upieczone suma summarum z 45
icon_eek.gif
jajek...

Podkladka pod tort miala okolo 55cm na 70 cm. Jablko na podkladce sluzy za skale.

To byl najwiekszy tort jaki dotychczas upieklam.
Wykonczyl mnie kompletnie tymbardziej, ze troche mi sie z nim zeszlo. Upieklam 3 biszkopty przed praca w piatek, jeden jeszcze biszkopt upieklam w piatek po pracy. Potem nastepnego dnia przed praca podocinalam wszystkie elementy, napoczowalam i przelozylam bita smietana z truskawkami. I na koniec w sobote po pracy trzy godziny go dekorowalam.
A w pracy byl Sajgon i koniec swiata - tyle roboty.
W przyszlym tygodniu jeszcze jeden torcik dla kolezanki meza na 50-te urodziny i robie przerwe z tortami bo wracam do pracy na pelen etat i fizycznie nie daje rady.
W sobote nawarczalam na Bogu ducha winnego meza jak mi sie po kuchni krecil...
icon_rolleyes.gif

ZIB_7558.jpg

Załączniki

• ZIB_7558.jpg
    ZIB_7558.jpg
    444.4 KB · Wyświetleń: 0

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
A ja myślałam, że tyllko z masy cukrowej można robić cuda ,a tu proszę jaka nispodzianka
daumen.gif
, mój syn zobaczywszy to aż podskoczył
icon_lol.gif
Kawał dobrej roboty podziwiam
anbetung.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy