Szarlotka francuska na kruchym spodzie

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
z rana każdemu moze sie zdarzyć i bez :cheers: :mrgreen:
 

Hiena

Member
Maj 6, 2005
13,652
0
0
Wczoraj popełniłam po raz kolejny. Z kruszonką.
 

Pimpek

Member
Lis 30, 2005
1,641
0
0
Zachęcona opiniami właśnie zagniotłam ciacho. Mam nadzieje że ono może sobie poleżeć w lodówce do jutra?
gruebel_2.gif
bo dziś już piec nie będę ... niezdrowo jest tak na noc zjadać pół blachy szarlotki, bo z pewnością tak właśnie by się to skończył
fiesgrins.gif



Zrobiłam i jest cudownaaa!!
Przypomniało mi się że babcia mojej koleżanki dodawała jeszcze namoczone rodzynki, troche soku z cytryny i miodek (wtedy mniej cukru) i zrobiłam właśnie tak. Jest cudowna!!!!
banana.gif

Dzięki za superowy przepis.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

basia

Member
Kwi 11, 2006
3
0
0
Kochane czy ktoras z Was robila juz ten przepis z wiekszej ilosci maki i jablek tj X2 nasza szarlotka znika
w mgnieniu oka tak wiec chcialam zrobic ciut grubsza ale sie boje czy bedzie rownie dobra
anbetung.gif
 

agusia

Member
Lut 2, 2007
43
0
0
Ja zrobiłam na trochę grubszym spodzie (z podwójnej proporcji) i wyszła pyszna. Wkleję później zdjęcie.
icon_smile.gif
Dziękuję za przepis.
bussi.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy