Maraa
Well-known member
- Mar 26, 2008
- 2,306
- 383
- 83
Margot @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736723to teraz już nie wiem ,którą robić ....Margot, zrób dwie... jedną dla mnie, opiszę Ci bardzo dokładnie jak smakowała![]()
![]()
Margot @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736723to teraz już nie wiem ,którą robić ....Margot, zrób dwie... jedną dla mnie, opiszę Ci bardzo dokładnie jak smakowała![]()
![]()
Margot @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736732dobrze ,ale do piątku wytrzymasz?No... nie wiem, może nie będę mogła wytrzymać i zrobię wcześniejZrobić też dla Ciebie, Margot?![]()
Krystyna9 @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736799znalazłam jeszcze jedą cytrynową : tarta cytrynowa
Oczywiście z durnym trochę tłumaczeniemTa akurat jest limonkowa.Z key lime, czyli limonek z Key West.![]()
Pięknie o nich kiedyś pisała AgusiaH:
http://agusiah.blogspot.com/2007/11/key-li...-atlantyku.html
Joanna @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736872Tak jak obiecałam, jedno krzywe zdjęcie:
Smakuje lepiej, jak wygląda...
Joanno, ja tu nic krzywego nie widzęMuszę ją zrobić!![]()
olcieek @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737199będzie 400ml smietany bo mam opakowania po 200mlpowino być w porządku, nie ?![]()
no i w tortownicy bo nie mam do tarty typowej.Pewnie, że wystarczy. Tylko mleko wlewaj partiami i próbuj czy nie za słodkie.
olcieek @ 12 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737643Zrobiłam dzisiaj.
Będzie na jutro.
troche się boję bo nie ścieła się całkowicie po 15 minutach. a że musiałam koniecznie wyjść to zostawiłam już w wyłączonym piekarniku i tak się wystudziła.
niby nie jest już płynna, ale ten środek b. delikatny. dotknęłam palcem i ślad został
Bo ta masa się nie ścina tak jak serniki. Jest niesamowicie delikatna. U mnie była w formie puszystej pianki. Ja po 16 minutach wyjęłam z piekarnika i jak tylko przestygła, siup z nią do lodówki.
olcieek @ 12 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737716strasznie cienkieTaki już urok tart, że są cienkie....![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.