Krystyna9 @ 31 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860405Szczena na podłodze. Zresztą jak zwykle kiedy widzę Twoje dzieła. Cudności
do-klad-nie!
![]()
Maraa, moze powinnaś otworzyć letnią szkółkę pieczenia a później fotografowania wypieków?![]()
karibe @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860514Maraa, piękny torcik... piękne zdjęcie.... masz talent Kobietko!!!!!No,masz talent,masz!
![]()
![]()
![]()
Kasiula_bittersweet @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860482Maraa, moze powinnaś otworzyć letnią szkółkę pieczenia a później fotografowania wypieków?
Kasiu, ale z Ciebie żartownisia!![]()
![]()
Maraa @ 31 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860401Zrobiłam dzisiaj ten torcik i bardzo nam smakował. Łatwy i szybki w przygotowaniu, same zalety!![]()
Pokaż załącznik 42061Ależ przepysznie wyglądaże cyba sama taki na weekend zrobię.![]()
Na jakim spodzie robiłaś?
Joanna @ 3 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=861306Też go kiedyś robiłam w takiej konfiguracji jak Maraa, czyli z galaretką na wierzchu.Dziś będzie na orzechowym biszkopcie z dwóch jajek i z działkowymi owocami zatopionymi w galaretce (poziomkami, borówkami, malinami i truskawkami).
Do masy dałam nieco więcej żelatyny ze względu na piekielny upał, trochę esencji waniliowej i sok z połowy limonki
Zamiast serka śmietankowego - homogenizowany 7,5% z Lidla.
EDIT:
Był jak zwykle bardzo smaczny.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.