Graz @ 28 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=440481Przepyszn ten sernik! takiego smaku, takiej konsystencji szukałam! Bardzo dziekuję.
Graz @ 3 Feb 2007 napisał:
Alutka @ 20 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=471845Kto wie jak mozna zrobic te nitki karmelowe?Pajęczyna z karmelu
Przepis Rafała Włudyki z książki "Desery wykwintne a nawet wyrafinowane"
cukier kryształ 200 g
glukoza 50 g
woda 70 g
Wszystkie składniki połączyć w naczyniu i zagotować do temperatury 155 stopni. Po zdjęciu z ognia naczynie schłodzić w zimnej wodzie przez 30 sekund. Pajęczynę formować z karmelu za pomocą widelca.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia