Alutka @ 21 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=472273bede cwiczyc ba na pewno nie jest to łatwe.Ze zdjęcia wynika, że nabiera się widelcem karmel z garnuszka, podnosi rzeczony widelec do góry i majta w powietrzu, wyciągając karmelową niteczkę.![]()
Mam nadzieję, że tym opisem za bardzo nie namieszałam....![]()
dorota_s1 @ 25 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=511428A co to za święto było? Tam jest dużo pyszności naokoło serniczka! Wcześniejszy Dzień Matki?Nie, to był obiad z okazji pierwszej komunii mojego dziecka.Już jakiś czas temu, ale dopiero teraz znalazłam trochę czasu, by wkleić zdjęcie. A pyszności faktycznie nie zabrakło - były same ulubione słodkości wykonane na specjalne zamówienie głównego bohatera uroczystości.![]()
![]()
Na zdjęciu widać jeszcze jego ukochane babeczki z pomarańczowym ponczem i kremówki.
nelly26 @ 6 Jul 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=322636jaka jest srednica tortownicy?Nesia @ 6 Jul 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=322646Ja robilam w 26 cm i torcik wyszedl dosc wysokiLis @ 25 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=511753Przydałaby się informacja o wielkości formy (czyżby Sini tutaj jeszcze nie dotarła?Informacja o wielkości formy była na drugiej stronie wątku.
Obecnie jest już pod przepisem. Dziękuję za zwrócenie uwagi.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.