mamadokwadratu @ 11 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=821407Przeczytalam caly watek i sie zalamalam.Robilam go 3 razy i za kazdym razem jest puszysty mniej wiecej w 1/3-1/2 gornej a dol jest zbity.a
Joanno ratuj, co moze byc przyczyna?Robie wg przepisu.Niestety nie mam pojęcia... Może niezbyt dokładnie mieszasz masę serową z pianą z białek?
Albo używasz od niego cieżkiego, tłustego sera?
e_iskierka @ 15 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=835575Upiekłam wczorajWygląda ślicznie. Cieszę się, że smakował Tobie i Twoim gościom.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.