Caritka @ 26 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839475-Puszysty, piankowy, delikatny i rozplywa sie w ustach. Cud- miod!
Taki jest w srodku
Ja już wczoraj widziałam jaki on puszysty.Dziurki ma takie piękne jak w biszkopcie. Gdybym nie wiedziała, że to sernik, to postawiła bym właśnie na biszkopt.![]()
![]()
Joanna @ 26 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839488Lejesz miód na me serce, Caritko. Miło jest czytać, że sprawiło się komuś trochę radości.![]()
Joanno, ja bym powiedziala, ze nie troche, a duzo![]()
Juz nie pierwszy raz mowie, ze nie jestem "sernikowa", ale ten- bardzo trafil w moje podniebienie.
Przyznam, ze gdyby nie mial byc przeznaczony dla kogos na urodziny, nie wiem czy w ogole bym go upiekla.
I ogromnie sie ciesze, ze wyszlo tak, jak wyszlo ( z pieczeniem i odwolaniem wyjazdu) - bo wiele bym stracila![]()
Przez ten udany i pyszny sernik, nabralam ochoty na wyprobowanie innych Twoich sernikow, ktorych pewnie bym nie piekla,
- bo ja niesernikowa![]()
CYTATPodziękowania należą się jednak autorce przepisu, Karin Goren, która ma za niego moją dozgonną wdzięczność.
I choć piekę ciągle różne nowe serniki, zawsze do tego wracam.ee, tam![]()
Gdyby nie Ty-nie poznalibysmy tego sernika, wiec to Tobie naleza sie uklony![]()
![]()
Krystyna9 @ 26 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839493Ja już wczoraj widziałam jaki on puszysty.Dziurki ma takie piękne jak w biszkopcie. Gdybym nie wiedziała, że to sernik, to postawiła bym właśnie na biszkopt.![]()
No. A ja to taki niedowiarek![]()
Jakos troche nie chcialo mi sie wierzyc, ze w srodku tez bedzie taki puszysty.
Sinistra @ 27 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839749Caritko, Twój sernik jest przepiękny.![]()
Dziekuje, Sini![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.