Bialka oddzielic od zoltek. Bialk,a 3 lyzki wody, i szczypte soli ubic na sztywna piane. Do ubitej piany wsypac 120 g cukru , dalej ubijac, potem kolejno dodawac zoltka oraz maki wymieszane z proszkiem do pieczenia .
Namoczyc zelatyne. Stopic gorzka czekolade. Reszte jajek i cukru ubic mikserem , dodac czekolade i Koniak.Tego trochę nie rozumiem
Jeśli Cię uraziłam to przepraszam, poprostu nie zrozumiałam...
Dolly to ja od razu Ci powiem że jeśli faktycznie zaczynasz piec dopiero to wybierz ten krem Silver na śmietanie a nie mój maślany.Tak na wszelki wypadek żeby niespodzianek nieprzewidzianych nie byłoPo prostu ten śmietanowy bezpieczniejszy
a ja właśnie chciałam ten Twój zrobić, ale skoro mówisz że mogłabym mieć kłopoty to wybiore ten drugi
p.s. biegne zaraz do sklepu po składniki i zabieram się za pieczenie![]()
okazalo sie ze braklo jednej cyferki na poczatku przepisu Isabell juz uzupelnia, a ja sie wstydze ze przeoczylam "trojeczke"
Ruzia nic się nie stało![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.