Piadina
Member
- Lut 24, 2009
- 402
- 0
- 0
jean, dlaczego już go nie zrobisz? coś z nim nie tak?
przeglądałam przepisy na torty i ciasta i ten twój egipski mnie zachwycił - przymierzam się teraz, żeby go na swoje urodziny upiec
ale mam dylemat - bo chyba zrobię z podwójnych składników do takiej kwadratowej tortownicy 24x24 cm?
ma być spory - w sumie 8 osób będzie go zajadało, ale przeraża mnie trochę wykonanie masy z 20 żółtek...

przeglądałam przepisy na torty i ciasta i ten twój egipski mnie zachwycił - przymierzam się teraz, żeby go na swoje urodziny upiec
ale mam dylemat - bo chyba zrobię z podwójnych składników do takiej kwadratowej tortownicy 24x24 cm?
ma być spory - w sumie 8 osób będzie go zajadało, ale przeraża mnie trochę wykonanie masy z 20 żółtek...

Ostatnią edycję dokonał moderator: