ten tort jest kolorowy więc nie wiem czy jest sens jeszcze go ubarwiać![]()
i nie mam pojęcia ile dać galaretki do śmietany żeby to było oki
pewnie masz racje....zaraz cos przekombinuje![]()
![]()
![]()
...nie kombinowac
, nie kombinowac
........zostaje przy wersji oryginalnej
..najwyzej posypie jakimis "robaczkami" kolorowymi
![]()
![]()
![]()
Sądzę, ze dodanie do śmietany galaretki zmieni zupełnie konsystencję kremu. Ten patrząc na składniki wydaje mi się dosyć kremowy i puszysty, z galaretką będzie twardy.No wlasnie......wtedy chyba wyjdzie zupelnie cos innego![]()
Jeszcze raz dziekuje za porady, Sha- proporcje 'galaretkowe" zapisze- na pewno przydadza ise
i jak napisalam wyzej- wiecej nie kombinuje 8) 8)
czym można zastąpić mascarpone?można ricotą np![]()
dobrze się łączy z bitą śmietaną![]()
dodaję go po łyżce czubatej![]()
Nesia nie panikuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cierpliwosci, prosze...juz niedlugo zostalo...tylko 2 dni
![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.