Joolyon @ 8 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1059005To i ja go zrobię, skoro taki dobry, a na zdjęciach Tatter wygląda tak dostojnie i w ogóle...
A jak przyjdzie sąsiad, to schowam i nie dam!
wystarczy jak zejdziesz wcześniej do piwnicy i pomerdasz a kabelkach z elektrykąJuż nie trzeba będzie chować, bo w ciemnościach to i tak go nie zobaczy![]()
![]()
Joolyon @ 8 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1059035Sie nie mądruj, bo przez Ciebie też, pół miasta prądu nie miało.![]()
![]()
ale teraz mam już inną kuchenkę i nie muszę używać zapalarki![]()
A tort bardzo mi się podoba. Jak tylko będę miała na tyle czasu, to go sobie upiekę![]()
Joolyon, ja Ci powiem, ze takim tortem makowym to niejedengo przystojnego sasiada mozna zwabic. Zaczelabym od zwabiania zapachem, bez ujawniania zrodla. Tortem poczestowalabym dopiero po gdy dokona wszystkich niezbednych napraw domowych![]()
tatter @ 8 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1059178Joolyon, ja Ci powiem, ze takim tortem makowym to niejedengo przystojnego sasiada mozna zwabic. Zaczelabym od zwabiania zapachem, bez ujawniania zrodla. Tortem poczestowalabym dopiero po gdy dokona wszystkich niezbednych napraw domowych
chop będzie uwodził chopa ?![]()
tatter @ 8 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1059196siasiadke rowniez wlicza sie do kategorii sasiad, szczegolnie gdy sa przystojna
a jeszcze jak do tego łasa na ciasto, chociaż w połowie tak jak ja, to i po ciemku trafi do takiego tortu![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.