Zelatynę namoczyc, ostroznie rozpuscic. Smietankę (nie odwrotnie!!!!) dodac do zelatyny, wymieszac, dodac lyzke masy smietankowo-gruszowej, wymieszac, zatem jeszcze jedną, wymieszac. Po lyzce dodac pol szklanki masy, wymieszac z zelatynową masą i tylko dopiero zlączyc z calym kremem.Elu, możesz dokładnie napisać, jaka jest kolejność czynności?
Śmietankę mam ubić, dodać do niej gruszki i sok z cytryny, a potem zmieszać z żelatyną?
A wisnie z syropu nadałyby się? Albo z nalewki?![]()
Takie akurat mam. Mrożone chyba są strasznie kwasne.
Czy w tym torcie nie ma cukru oprócz tego, co w gruszkach i syropie gruszkowym :
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.