ewelinka111
Member
- Paź 13, 2007
- 894
- 2
- 0
Dorotaxx @ 2 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711564Tobie zrobie z przyjemnością Pokaż załącznik 27072dziękuje![]()
jestes bardzo serdeczna osobą .![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Dorotaxx @ 2 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711564Tobie zrobie z przyjemnością Pokaż załącznik 27072dziękuje![]()
jestes bardzo serdeczna osobą .![]()
Dorotaxx @ 3 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=712008Kochana jeśli chcesz to wyślij mi w wiadomosci Twojego prywatnego maila, prześle ci zdjęcia piętrowych tortów , które możesz śmiało zrobić sama . Na 25 rocznice ślubu taki tort jest idealnym prezentem. Ze swojego doświadczenia wiem jak ludzie reagują na tego typu prezenty i wierz mi ,ze warto postać nawet cały dzień, zeby zobaczyć ich reakcje!! Jeśli będziesz miała jakiś problem czy pytanie to bardzo chętnie podpowiem , doradze w miare moich możliwości.
Pozdrawiam serdecznie
DorotaDorotko ! Dzięki !
Śmiało możesz słać na cantiq@tlen.pl
Cantiq @ 4 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=712126Dorotko ! Dzięki !
Śmiało możesz słać na cantiq@tlen.plsprawdz maila

olcieek @ 26 Jun 2008 napisał:
Akulka @ 27 Jun 2008 napisał:
samanta @ 27 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=721589Dorota na litość Boską, jestem prawie pewna że ja od Twoich tortów tak tyję ostatnio! Od samego patrzenia, a oprzeć się nie mogę.
moni20 @ 26 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=721439Dorotus czym dzielisz biszkopt na 3 ?? nozem czy masz jakies specjalne ustrojstwo ??moni chyba to było do mnie pytanie wiec odpowiadam
biszkopt kroje bardzo, bardzo ostrym nozem. Dałam nóż meżowi do pracy i tam naostrzyli mi na specjalnej magnetycznej szlifierce i teraz jest ostry jak miecz samurajski
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.