kajtek @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828809Uwaga chwalę się![]()
Chociaż nie bardzo mam czym bo nie mam takiego talentu jak niejedna z Was
To mój pierwszy, nie miałam barwnika i mimo że jest biały jak na komunię to jest to tort dla mojego męża na jutrzejsze urodziny. Próbowałam trochę go kawą podbarwić ale jak widać bez powodzenia. Misiek został zrobiony bo zostało masy a pomysłów już nie miałam.bardzo ladny torcik![]()
kajtek @ 27 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828809Uwaga chwalę się![]()
To mój pierwszy, nie miałam barwnika i mimo że jest biały jak na komunię to jest to tort dla mojego męża na jutrzejsze urodziny. Próbowałam trochę go kawą podbarwić ale jak widać bez powodzenia. Misiek został zrobiony bo zostało masy a pomysłów już nie miałam.Kajtek badrdzo ladny torcik!
kajtek @ 28 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828809Uwaga chwalę się![]()
To mój pierwszy, nie miałam barwnika i mimo że jest biały jak na komunię to jest to tort dla mojego męża na jutrzejsze urodziny. Próbowałam trochę go kawą podbarwić ale jak widać bez powodzenia. Misiek został zrobiony bo zostało masy a pomysłów już nie miałam.Bardzo ładny torcik
Pozdrawiam
basik6 @ 1 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828982Dorota!!!! Tum Cię też znalazla. Jakie ty cudne torciska pieczesz!!!!!!!!!!!!!!!Opad szczęki!!!!!!!!!!!!!!! Jeny no nie mogę się nadziwic!! Czy ty masz jakąs cukierenkę?? Gdzie mozna zakupic lub zamówic torta?????!!! Ja wlaśnie poszukuje cos fajnego na komunie mojego syna i przeglądalam aż znalazłam Ciebie i tu, ale sama to nie dam rady... nie moze byc wpadki!!! Zdolniacha jesteś!!!Czesc Basiulku .
Dzięki kochana za miłe słowa.
Niestety nie mam cukierni i nie mam zadnego wykształcenia w tym kierunku. Jestem amatorem a torty to moja ogromna pasja. Teraz załuje ,ze nie kształciłam się w tym kierunku .Na pewno zrobie jakis kurs bo mam bzika na punkcie tortów .
Basiu napisz kochana gdzie mieszkasz.
Buziaki
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.