syso @ 22 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=935723Ja to bym najchetniej piekla co chwile cos innego, ale mam takiego meza jak Karina, jego gust oscyluje wokol chleba Polskiego (tatterowego) a lekka zytnia chleba to jest dla niego ideal chleba. Tez nie powie, jak mu nie smakuje, ale zawsze mowi, po co pieczesz inne, jak te juz sa najlepsze
O, to ja mam tez takiego meza. Polski i francuski codzienny i basta. Ja lubie poprobowac roznych przepisow, tym bardziej ze pieke chleb dopiero od miesiaca i dokladnie to samo slysze - po co eksperymentujesz, jak te takie dobre. Dyzurnie wiec francuski albo polski sa na stanie zawsze, a z innymi sobie eksperymentuje w zakresie chlebow dodatkowych. Za nowe przepisy zawsze jestem wdzieczna.
tatter @ 28 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=937760przepis przetlumaczylam, produkuje zytni slod, jak tylko upieke wpisze przepis
moj slod jeczmienny umarl smiercia naturalna, a chodzilam z nim po calym domu przez kilka dni, zeby mial cieplo![]()
mysle, ze przy tej temperaturze za zytni tez sie nie wezme
zamowilam tutaj
niestety oni nie tylko zdzieraja za przesylke ups, jakby nie mogli wyslac zwykla poczta, a do tego minimalna wartosc zamowienia u nich to 40 zl.![]()
zamowilam wiec 3 sztuki dodatkowo i 2 jeczmienne - moge sie podzielic![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.