Margot @ 20 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=866529Janka nie kicha tylko pychabardzo dobre takie pierożki i migiem się je robi w porównaniu np do takich parowańców (klusek na parze) a tez pycha![]()
Evva2 @ 23 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867117A możnaby je ugotowac w wodzie a nie na parze?Wszystko można,ale nie wiem z jakim efektem![]()
Nie próbowałam, robiłam je pierwszy raz i na eksperymenty przyjdzie czas.
Maraa @ 22 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=866949Zrobiłam i ja, są wspaniałe! Łatwe i szybkie do wykonania, a smakują... Cudownie!Janko, dziękuję Ci bardzo za podzielenie się tym przepisem!![]()
![]()
Będę powtarzać z innymi owocami, a nawet mam w planach zrobić z wytrawnym nadzieniem.Maraa![]()
Jakież one apetyczne![]()
![]()
Pewnie zniknęły w rekordowym tempie![]()
![]()
Janka @ 24 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867520SamantaJesli smakowały,to reszta nie ma znaczenia.Moje też puszczały bokami sok,ale większość była ładna.
Cieszę się że je zrobiłaś.
A widzisz ile mi na jutro zostało?
Piorunem sie zrobiło to ciasto a te na zdjęciu dlatego takie nie dopilnowane bo juz jedliśmy pierwszą porcję - z pierwszego piętra parowara. Kolejne przećwiczę z ciastem drożdżowym, kiedys często takie robiłam.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.