ale się zmłynkował na gładko?W górnej nasadce młynka zebrał się pył czyli zrobiła się mąka, a z tego co było przy nożach utworzyły się krupy![]()
a jak smakują te bagietki? nadają się do wszystkiego czy mają raczej wyszukane przeznaczenie:?:Robiłam je w kształcie bułeczek i raczej są normalne do codziennego użytku![]()
a jak smakują te bagietki? nadają się do wszystkiego czy mają raczej wyszukane przeznaczenie:?:do codzienego uzytku - i są przepyszne
kasha - zrób je kiedyś własnie tak, jak na zdjęciach - czasem kształt zmienia smak![]()
a jak smakują te bagietki? nadają się do wszystkiego czy mają raczej wyszukane przeznaczenie:?:do codzienego uzytku - i są przepyszne
kasha - zrób je kiedyś własnie tak, jak na zdjęciach - czasem kształt zmienia smak
Muszę 7 razy przeczytać jak kształtować odpowiednio bagietkę, na razie przeczytałam tylko 2 i nadal nic nie wiem![]()
Piękny!!! Ale czy to napewno ja tę radę dałam - chyba mam sklerozę...Tutajhttp://www.sys21.de/viewtopic.php?p=246967...ghlight=#246967
tylko jak on sie ma do bagietek wietnamskich?Ma się pierwsza część.![]()
Mam jeszcze jedno pytanie. Z tym kształtem to pewnie dużo zabawy, prawda? Można je zrobić okrągłe albo ślimaczki?
Kasga w drozdzowkach z makiem Beaty jest linka do ruskiego forum
zaraz z reszta wkleje, jakby pominac ten etap przekrawania i wywijania to masz wypisz wymaluj bagietke.
http://izbushka.com/forum/showthread.php?t=204Bardzo dziękuję będę próbować![]()
Villanelle, przed chwila pisalam kashy (ktora robila je normalnie), zeby spróbowala tak - bo ksztalt czesto zmienia smak. ja sobie nie wyobrazam zrobic ich inaczej - cały ich urok w tym pęknięciu - no czyż nie wyglądają ślicznie. A slimaczki czy kulki to będą zwykłe bułeczki o nieco innym smaku.
i moim zdaniem formowanie jest bardzo jasne. W ktoryms z postow w watku tłumaczyłam kasi jak dokładnie się to robi.Prościzna.A co tam szkodzi! Najwyżej się jutro mniej do CISCO pouczęJakie to dobre odwodzenie od nauki
![]()
Kasga w drozdzowkach z makiem Beaty jest linka do ruskiego forum
zaraz z reszta wkleje, jakby pominac ten etap przekrawania i wywijania to masz wypisz wymaluj bagietke.
http://izbushka.com/forum/showthread.php?t=204Bardzo dziękuję będę próbować
SYLION a skąd!!!!!
Opis zwijania bagietki jest w tym wątku - wyglada to zupelnie inaczej z pt widzenia proporcji!!! To BARDZO wazne!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.