olcieek @ 21 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=678589Cinko kocham Cię za ten przepis ! :**O jak mi miłojestem wzruszona![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszę się że tak wam smakowało!![]()
Eskowym @ 18 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705728Zrobiłem ową zapiekankę, ale jestem średnio zadowolony..
Wyszła mi trochę za sucha i za dużo w niej jak dla mnie ryżu. Ponadto strasznie mocno mi smakuje jajkiem! Jakieś bardzo jajeczne takie..
Piekłem to tylko 30 minut, ale właściwie już wcześniej wyglądała mi na gotową... dziwne!
Tak czy siak zjadłem ze smakiem, ale jednak spodziewałem się czegoś lepszego! Starałem się postępować dokładnie według przepisu, ale może jednak coś sknociłem, stąd ten efekt..Cieszę się że jednak dało się zjeść i smakowało ale martwi mnie ta suchość jaka ci wyszła... bo tak nie powinno być. Ja kocham tę zapiekankę właśnie za to że jest wilgotna, mięciutka i puszysta i smakuje jak sernik. Czemu tobie wyszło jak wyszło nie mam pojęcia... może użyłes inngo ryżu albo nie dogotowałeś go na bardzo miękko - a w takim wypadku ryż wyciągnął wilgoć z zapiekanki i mogło wyjść suche - mi też raz tak wyszło jak użyłam innego ryżu niż za pierwszym razem. No nie wiem nie wiem... polecam spróbować raz jeszcze - może drugim razem wyjdzie jak trzeba. Ta zapiekanka powinna być bardzo puchata niczym chmurka - wtedy jest przepyszna.
Przeczytaj co pisałam tu: https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=498001 może w czymś ci to pomoże.![]()
Katarzynna @ 15 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=716900... ale potem stwierdziłam, że to jednak najlepsza słodka zapiekanka jaką jadłam.
.............
Wspaniały przepis, pewnie nieraz będę do niego wracać.Bardzo się cieszę Katarzynno![]()
![]()
Katarzynna @ 15 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=716900Obliczyłam kaloryczność, może komuś oszczędzę pracy - składniki podane w przepisie to ok. 3000 kcal, a że można spokojnie się najeść jedną szóstą zapiekanki to robi się z tego danie idealne - pyszne, niedrogie i względnie niskokaloryczne.Dziękuję bardzo!wielu osobom na pewno przyda się ta informacja, pozwolisz że dopiszę ją przy przepisie![]()
![]()
jean @ 21 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=808705...mówisz- sztywnieje?!
Noooo ooo...no jak to ryż jak wystygnie...![]()
![]()
![]()
![]()
Rób rób - smacznego!!!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.