duende @ 21 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947661Kasha, ja miksowałam żyrafą, blenderem by raczej nie wyszło, bo za gęsta ta masa. Maszynką do mięsa chyba też by wyszło dobrze, więc rób czym masz ochotęŻyrafom nie dało rady, za to fajnie poszło blenderem
kasha @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947678Żyrafom nie dało rady, za to fajnie poszło blenderemno widzisz
grunt, że się udało.
I jak? próbowałaś??
duende @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947725no widzisz
grunt, że się udało.
I jak? próbowałaś??jakoś się wystrachałam i dziś drugi raz pasteryzuję, jak wystygnie to będziem jeść
bietka @ 22 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=947983Ależ bojazliwa jesteś.My już drugi rzut jemy bez pasteryzacji/po kilka dni w lodówce stoi/ i jakoś zyjemy.A bo straszyć zaczęli
Więc tak, pasztet jest świetnyale nie wiedziałam jak go solić i jest ciut zbyt słodki od marcheweczki,
gdy dodawałam przyprawy to paszczę mi wyżarło taki był słony i pieprzny a po pasteryzacji stracił na mocy czyli mam pieprzyć i solić na maxa
Fajny z niego pasztet, wreszcie wiem co jemmyślę, że z dodatkiem pieczarek byłby też smakowity
Dziękuję za pyszny przepis Duende
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia