Lud_
Member
- Maj 19, 2008
- 1,368
- 0
- 0
Lis @ 16 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=824133To ciasto robię po raz pierwszy, ale z tego co macałam w maszynie wydaje się dosyć sprężyste. Jeśli twoje będzie za luźne, po prostu dosyp z wyczuciem trochę mąki.
Zapleciona w ten sposób zachowuje się w piekarniku bardzo przyzwoicie, tylko musisz jej pozwolić porządnie wyrosnąć.
Tak wyglądała gusiowa, trochę zmutowana, ale widać, że starała sie zachować formę.
Dzięki Lisie, dzięki za info, jeśli mi się uda chała to będzie to w pewnym stopniu Twoja zasługa
Jeśli się nie uda, to spuszczę na to zasłonę milczenia i nie odezwę się w tym wątku ze wstydu
Zrobiłam sobie koślawe rysunki zaplatania, a teraz pora iść spać, bo jutro od rana pieczenie