Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Z truskawek mrożonych kiedyś też robiłam, tylko nie trzeba rozmrażać ich przedtem, należy ułożyć mrożone i spieszyć się z wylewaniem śmietany, bo będzie szybko krzepła
Robilam go w poniedzialek tyle tylko ze z brzoskwiniami... byl smaczny i bede go robila czesto bo mezowi smakowal bardzo... szkoda tylko ze nie zrobilam zdjecia...
Ja zrobilam i smakowal super. Zamiast cukru waniliowego zwyklego dodalam cukier waniliowy z prawidziwa wanilia, dziekuje za przepis juz jest w ulubionych
Zapomniałam dodać opinii...Robiłam te ciasto jeszcze przed Bożym Narodzeniem
Było pyszne,dokonałam tylko jednej nieznacznej modyfikacjii- Było z brzoskwiniami z puszki Mniam,
Nie w smietane bo zrobilam z polowy masy smietanowej i na gorze mialam tylko troszeczke tej smietany...
Ale poza tym ciasto przepyszne wyszlo... juz nie ma wiekszej polowy... ale my z mezem lakomczuch jestesmy, do wieczora nic nie zostanie
Mój już tężeje! To ciasto tak pysznie wyglada, ze trudno sie oprzeć zwłaszcza teraz gdy są sweże truskawy!
Zrobiłam mniejszy, cieńszy biszkopt, truskawek zapakowałm "na maxa"
i mam obawy czy to sie wszystko razem utrzyma?!
Już nie moge się doczekać... zdjęcia wkleję bez względu na efekt! 8)
Przyznaje, ze bardzo mi podoba sie masa smietanowa, jest to ten smak, ktory pamietam z dzicinstwa - sasiadka robila takie bloki smietanowo-galaretkowe i to jest 'to biale'
A tutaj spodobal mi sie sposob smarowania biszkoptu smietana.
Dzieki.