![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 25 Dołączył: 5-February 11 Użytkownik nr: 27.087 ![]() |
Świetny przepis. Ostatnio testowałem razem z córkami (4 i 6 lat). Wszyscy zachwyceni a najbardziej mąż
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 31.571 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Do długiej przerwie dzisiaj piekłam, tym razem tylko z pieczarkami i cebulą, mam smakowało, mój zachwyt nad pracą z tym ciastem nie mija.
|
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 5.892 Dołączył: 2-January 08 Skąd: Wielkopolska Użytkownik nr: 6.990 ![]() |
U mnie dzisiaj na obiad
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 5.892 Dołączył: 2-January 08 Skąd: Wielkopolska Użytkownik nr: 6.990 ![]() |
Siedzi w piekarniku na kamieniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.418 Dołączył: 22-December 04 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 232 ![]() |
Tez ja kupuje od czasu do czasu i dodaje w niewielkiej ilości do chlebów bochenkowych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 15.827 Dołączył: 24-June 05 Skąd: z Pomorza Użytkownik nr: 592 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.418 Dołączył: 22-December 04 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 232 ![]() |
Tak, tez mi się wydaje ze skórka ładniejsza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 15.827 Dołączył: 24-June 05 Skąd: z Pomorza Użytkownik nr: 592 ![]() |
to kupię
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 2nd March 2021 - 11:35 |