A ja sie chce dowiedziec troche o smaku, Malinno czy smakuje tez podobnie jak chalka? Czy ma jakis swoj charakterystyczny smak?W przepisie nie było cukru, ale ja trochę dałam, bo drożdże lubią cukier.
Sakuje jak bułeczka, trochę jak wytrawna chałka.
A dobrze się odrywa?Odrywa się znakomicie. Zjdliśmy bez niczego już prawie pół
Uwielbiam drożdzowe ciasto
No i dzięki za komplementy
słuchajcie, a jak myslicie, da sie piec dwa naraz na dwóch różnych poziomach? tam jest cos o przelozeniu na inna półkę... czy cos sie stanie jak to pomine?Malgo skup się!
Na pierwszej stronie tego wątku napisałam, że piekłam od razu na właściwej półce bez przekładania.
Osobiście nie ryzykowałabym z pieczeniem 2 chlebów jednoczesnie na 2 poziomach. Nie w moim piekarniku.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia