A ja sie chce dowiedziec troche o smaku, Malinno czy smakuje tez podobnie jak chalka? Czy ma jakis swoj charakterystyczny smak?W przepisie nie było cukru, ale ja trochę dałam, bo drożdże lubią cukier.
Sakuje jak bułeczka, trochę jak wytrawna chałka.
A dobrze się odrywa?Odrywa się znakomicie. Zjdliśmy bez niczego już prawie pół![]()
Uwielbiam drożdzowe ciasto![]()
No i dzięki za komplementy![]()
słuchajcie, a jak myslicie, da sie piec dwa naraz na dwóch różnych poziomach? tam jest cos o przelozeniu na inna półkę... czy cos sie stanie jak to pomine?Malgo skup się!![]()
Na pierwszej stronie tego wątku napisałam, że piekłam od razu na właściwej półce bez przekładania.
Osobiście nie ryzykowałabym z pieczeniem 2 chlebów jednoczesnie na 2 poziomach. Nie w moim piekarniku.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.