hazo
Well-known member
- Lis 13, 2005
- 9,569
- 3,357
- 113
Zrobiłam dziś bezy prawie wg przepisu z tego wątku. Użyłam cukru pudru.
Włożyłam do piekarnika nagrzanego do 150*C (grzanie góra/dół, bez termoobiegu) i od razu zmniejszyłam ją do 100. Jak zrobiła się delikatna skorupka zmniejszyłam do 65*C i suszyłam kilka godzin. Wyszły takie jak lubię - bielutkie i kruche. Wspaniałe.
Przepis mam zapisany jako bezy Dana Leparda, a znalazłam go kilka lat temu na nieistniejącym już forum - domowe.forumer.
	
		
			
		
		
	

	
		
			
		
		
	
			
			Włożyłam do piekarnika nagrzanego do 150*C (grzanie góra/dół, bez termoobiegu) i od razu zmniejszyłam ją do 100. Jak zrobiła się delikatna skorupka zmniejszyłam do 65*C i suszyłam kilka godzin. Wyszły takie jak lubię - bielutkie i kruche. Wspaniałe.
Przepis mam zapisany jako bezy Dana Leparda, a znalazłam go kilka lat temu na nieistniejącym już forum - domowe.forumer.

Załączniki
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
			 
 
		 
	