Maraa @ 22 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=730378Ilonko, mądrzejsza od Ciebie nie jestem na pewno ale swoje trzy grosze dorzucę, jeżeli pozwolicie?![]()
![]()
Ja piekłam zawsze jak w przepisie i mi sie nie zapadła nigdy![]()
Ewusiek @ 22 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=730395piekłam w 130-140 C![]()
dziewczyny zapraszam , będą jeszcze skrzydełka na ostro i inne dobre rzeczy- mamy urodzin Asi ciąg dalszy![]()
![]()
To ja chetnie... juz sie pakuje.![]()
Imienniczce najlepszego![]()
Ilona @ 22 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=730394![]()
Ja piekłam zawsze jak w przepisie i mi sie nie zapadła nigdy
To chyba zależy od piekarnika, niektóre (mój do nich należy) trochę oszukują...Dlatego wolę piec w niższej temperaturze i też nigdy mi się nie zapada. Widziałam jednak u koleżanek, że czasami się tak zdarza.![]()
![]()
Nie zmienia to jednak faktu, że te popękane i zapadnięte wcale nie smakują gorzej od tych idealnych. A może nawet lepiej...![]()
Ewusiek @ 22 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=730395piekłam w 130-140 C![]()
dziewczyny zapraszam , będą jeszcze skrzydełka na ostro i inne dobre rzeczy- mamy urodzin Asi ciąg dalszy![]()
![]()
To ja też się pakuję, takimi pysznościami kusisz Ewusiek...![]()
Wszystkiego najlepszego dla Asi!![]()
mariaanna @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734746Urzekła mnie twoja bita śmietana.Wygląda pysznie.W te upały mam kłopot, żeby kupić dobrą do ubicia śmietanę.
24 godziny w lodówce powinny pomóc (osobiście ciągle i niezmiennie polecam Łaciatą)
mariaanna @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734746Urzekła mnie twoja bita śmietana.Wygląda pysznie.![]()
olcieek @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734818no rzeczywiście .. taka delikatna ta smietanajak ze spray'u![]()
W rzeczy samejTym bardziej, ze zabrałam do pracy, wiec domowa smietana nie wchodziła w grę na te upały![]()
![]()
Cinka @ 5 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734900Akulko - gratuluję Pavlovego sukcesu!
A NIEdziekujeBedę nadal ćwiczyć, żeby wizualnie wyglądała też ok.
W smaku i tak już bomba, nie tylko kaloryczna![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.