Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Cinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488321śmietana ładnie się ubiła? Ilu procentową miałaś?![]()
Cinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488321śmietana ładnie się ubiła? Ilu procentową miałaś?![]()
Cinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488761A co - tylko nam ma iść w boczki?? Idź, zrób, jedz i zaokrąglaj się jak my
U mnie limit wyznaczony - raz na tydzień piekę inaczej w drzwi sie nie zmieszczę![]()
Zrobię w sobotę, chyba, że jednak na Brownies się zdecyduje.Teraz mam problem co wybrać![]()
![]()
Cinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488761A co - tylko nam ma iść w boczki?? Idź, zrób, jedz i zaokrąglaj się jak my
Ot to ! To Wlasnie !![]()
bietka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488771Nie, no robię jutro.Mam tylko pytanie odnośnie tem.pieczenia-jezeli na termoobiegu to czy pozostaje ona jak w przepisie czy zmniejszyłyście?Szukać tego octu winnego czy dawałyście cytrynę i mąkę ziemniaczą?To moze ja odpowiem, co zrobilam. Bo to nie pierwsze bezowe i nie pierwsza pawlova![]()
Termoobieg - tak - godzinka na 150 st C i ale wkladam do nagrzanego do 200 st C.
Co do octu. Zawsze dawalam do pawlovej, piekac (tzn suszac te ostatnia, co na foto) zapomnialam dodac, bo.... pieklam w wielka sobote u mamy w domu i za diabla nie moglam znalezc maczki ziemniaczanej. Mama akurat wyszla po pieczywo, nie zabrala telefonu.... i... na te moja porcje bialek wrzucilam do ubitego bialka.... niepelna lyzke stolowa zwyklej pszennej.![]()
Byc moze mam krzywe podniebienie, ale roznicy nie czulam.Wyrosla pieknie, byla taka, jak trzeba. Niestety nie mam foty w przekroju![]()
![]()
Akulka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488788Zrobię w sobotę, chyba, że jednak na Brownies się zdecyduje.Teraz mam problem co wybrać![]()
Jak to co ?
Oba![]()
![]()
bietka @ 18 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=489262No i mam pytanie wybierać od razu czy czekać po wyłączeniu piekarnika-jak długo?Ja swoją na noc zostawiłam w zamknietym piekarniku i poszłam na impreze - nie kusiła mnie przynajmniej![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.