Hichotka @ 30 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496595kurde dziewczyny a co jak nie mam mąki kukurydzianej ???? czym zastąpic ???
cholerka no skleroza ze mnie i zapomniałam kupic a chciałam właśnie upiecdałam krupczatke))![]()
Hichotka @ 30 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496595kurde dziewczyny a co jak nie mam mąki kukurydzianej ???? czym zastąpic ???
cholerka no skleroza ze mnie i zapomniałam kupic a chciałam właśnie upiecdałam krupczatke))![]()
Hichotka @ 2 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=497451... no i na jutro moja mama sobie zażyczyła powtórkę z rozrywki
tych powtórek będzie więcej ...![]()
malgosia @ 2 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=497814to ja robie w piątek!!! po maturce z polskiego bede musiała jakos osłaodzic sobie życiemam pytanie czym moge zastąpic tą bita śmietane jaki krem by pasował?
To może krem karpatkowy albo poprostu śnieżki (będzie mniej kalorii)![]()
P.S. 3mam kciuki za maturę![]()
Hichotka @ 3 May 2007 napisał:
Lis @ 2 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=497817O, jaka ładna ci wyszła Baldrick. I smietana tak dobrze ubita. Trzeba było wyręczyc Jaco, od razu widać, ze masz wprawę.dziękiwyręczać nie śmiałem ... moja wrodzona skromność mi nie pozwoliła ....![]()
ps. dziś też zrobiłem ... była lepsza![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.