malgosia
Member
- Lut 1, 2006
- 786
- 0
- 0
jeszcze jedno zdjęcie a bedzie powódz przed komputerem.
Z wielką chęcią też bym upiekła ale nie mam pomysłu na krem tzn domownicy nie przepadają za smakiem prawdziwej bitej śmietany, mówią że jest za "maślana" i poprostu nie lubią tego posmaku...
dziwne bo ciasta np. z cukierni sowa gdzie kremy są na bazie bitej smietany nie jedza ale POŻERAJĄ
w jaki sposób robi się taką mniej "maślaną" albo lżejszą bita smietane? dodać białka czy ser biały.... doradzcie coś. Please.. a jak robią "ala bitą śmietane" w cukierniach? co tam dodają? kurcze a mam taką ochote...
Z wielką chęcią też bym upiekła ale nie mam pomysłu na krem tzn domownicy nie przepadają za smakiem prawdziwej bitej śmietany, mówią że jest za "maślana" i poprostu nie lubią tego posmaku...

