- Gru 22, 2004
- 5,158
- 531
- 113
dziękuję![]()
CYTATZawsze dłużej wyrastają u mnie chleby niż podaje przepis - w domu jest zimno.
Ten wysrastał za każdym razem (3 x) jeszcze raz dłużej niż podaje przepis.tak ale to chleb bardzo pszenny, więc zimno mu nie przeszkadza wcale jak widać![]()
CYTATNo dobra, próbuję!
trzymaj kciuki
dzięki za radę.![]()
dość płaski ten koszyczek może więc upiecze się bardzo dobrze jeśli delikatnie go przeniesiesz na blachę
tokyoeyes @ 10 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=430302No dobra, próbuję!No i co, udał sięBardzo lubię ten chleb.![]()
![]()
tu znajdziesz identyczny: http://www.mieszanki.pl/o/index.php?cPath=3![]()
dziunia @ 17 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=434495tu znajdziesz identyczny: http://www.mieszanki.pl/o/index.php?cPath=3
dzięki, kilka minut temu właśnie znalazłam![]()
![]()
tokyoeyes @ 24 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=438708Efekt: chlebek żytni dał się pięknie uformować, pierwszy raz zrobiłam "bochenek" CHLEBA!Śliczny![]()
![]()
Inês @ 5 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=460150Troszke sie rozplaszczyl jak go przekladalam z koszyka do naczynia ceramicznego -A dlaczego nie wyrastał od razu w tym naczyniu, skoro w nim piekłaś![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.