Paulinka @ 21 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=606564Agusia, skad masz chocolate chips?!?!to jeszcze pamiątka przywieziona z Anglii![]()
niestety u nas nie wiedziałam![]()
shark1513 @ 21 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=650708Zrobiłam ale niestety nie wyszło mi brownies a ciasto czekoladowe.
Ale to z pewnoscia moja wina bo za długo piekłam , chciałam zeby wytraciła sie skorupka ,niestety skorupki jak nie było tak nie ma![]()
Podejrzewam jednak , ze to moja winabo uzyłam zamiast gorzkiej czekolady słodką i nie uzyłam cukru . Wyrobiłam za dobrze jajka i zrobiła sie w rezultacie jedna zbita czekoladowa masa .Nie ma tej struktury brownies![]()
W smkau jest jednak bardzo dobre.
Ale nie poddam sie tak łatwo
Shark, z modyfikacjami to jest zawsze taki problem - trzeba uważać, by nie przedobrzyć![]()
postri @ 12 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=864202Wyszło mi ciut za bardzo w stronę murzynka.Nie robiłam nigdy brownies (chociaż się czaje od jakiegoś czasu) i moze nie powinnam sie w takim razie wypowiadać
ale...
możliwe, że za długo trzymałeś w piekarniku - na zdjęciu widać, że Twoje ciacho jest wypieczone a brownies raczej mokre powinno być. Może to tez miało wpływ na smak![]()
![]()
Ilona @ 12 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=864208(chociaż się czaje od jakiegoś czasu)
Ilonko, zachęcam Cię bardzo, to tak pyszne ciasto!![]()
ewena @ 12 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=864212Ilonko, zachęcam Cię bardzo, to tak pyszne ciasto!
Domyślam się, że pyszne i dlatego sie tak ociągam![]()
![]()
Edit. własnie zauważyłam, że się na nie czaje od 2005 roku![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.