Kasiu i jak?? i jak??Piękne, ogromne jak buchty wyrosły, lecz gdy pomalowałam je mleczkiem to ciap zrobiły i mam cieknie i wielkie buły, ale w smaku są bardzo dobre![]()
a nie ma dużej różnicy w smaku jak nie dałaś masła?
zupełnie![]()
dobra wiadomość, zawsze mniej kalorii
Ale też może dlatego były takie delikatniutkie i leciutkie i się kapcie z nich zrobiły![]()
A robisz tylko jedno rośnięcie czy po wyrobieniu podrosną raz ponownie wyrabiasz i formujesz dopiero wtedy bułki?Nie daję wyrastać, od razu ciasto zagniecione przerabiam na bułeczkia potem 2 godzinki pod ściereczką sobie pęcznieją![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.