Sinistra
Member
- Lut 21, 2005
- 16,701
- 3
- 38
Caritka @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449741...wczoraj znowu je mialamOszalalam za nimi![]()
A robisz wg. przepisu oryginalnego, czy zmodyfikowanego przez Mirrabelkę?
Caritka @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449741...wczoraj znowu je mialamOszalalam za nimi![]()
A robisz wg. przepisu oryginalnego, czy zmodyfikowanego przez Mirrabelkę?
AgusiaSz @ 21 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=452848![]()
![]()
Caritko nie masz litości
Popieram
Ja chce wreszcie isc na diete, chyba sobie cin-cina zasobotazuje![]()
![]()
Caritka @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453352Zastanow sie....- wiesz jakie te bulki doooobre?![]()
Wiem, wiem i to za dobrzeAle musze, wiosna idzie, a mnie w ta ciepla zime przybylo - wszystko przez cina![]()
![]()
Caritka @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453352![]()
Agusiu... Ty sie tak nie szokuj, tylko smigaj je robic
zrobię na pewnotylko jak przyjdzie weekend wreszcie bo inaczej to bym w nocy musiała robić chyba![]()
![]()
wesola30 @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453536Akulka nie przejmuj sie ja od tego czasu co na cinie siedze tez przytylamI to ma mnie pocieszyc
? Co troche ktos wkleja takie pysznosci, ze sie rozrastam od samego patrzenia
A wypiek i tak odwlekam tylko w czasie....
Zwlaszcza drozdzowych bul![]()
![]()
Łucja @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453708No mówię wam kobitki jak mi się rozmiar zwiększyłNiech zgadnę, hm...![]()
Rozmiar apetytu? Witaj w klubie![]()
![]()
Akulka @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453420Wiem, wiem i to za dobrzeAle musze, wiosna idzie, a mnie w ta ciepla zime przybylo - wszystko przez cina![]()
Akuuulko- tylko nie zwalaj winy na CC![]()
![]()
Cin jest niewinny![]()
Chcialabym jeszcze dodac, ze ostatnio zrobilam je na "normalnych" drozdzach ( zawsze robilam na drozdzach Oetkera) i na drugi dzien rano sie zszokowalam...
Ciasto tak wyroslo, ze prawie "dobilo" do brzegow miski.. ( a miske mam spora... )
Myslalam, a raczej bylam pewna, ze ciasto przeroslo i w piekarniku duzo nie urosnie...
Jednak.... nawet podczas piecznia, bulki bardzo ladnie wyrosly- wyszly olbrzymie i na dodatek jeszcze bardziej puszyste i takie leciutkie.. (- nie wiem, jak to opisac...)
Proponuje do nich uzywac "normalnych" drozdzy...![]()
Ja sie juz od nich uzaleznilamSa przepyszne!!![]()
![]()
-dziwie sie, ze jeszcze nikt sie na nie nie skusil....- zaluujcie![]()
Caritka @ 27 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=456359Akuuulko- tylko nie zwalaj winy na CC![]()
Ktoś musi byc winny
Jak nie cin, to ty, bo mam zamiar upiec na sobotę szeroko reklamowane przez ciebie bułeczki![]()
![]()
Jakie sa następnego dnia?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.