Super! Tyle mogę powiedzieć. Piekłem kilka chlebów na drożdżach i żaden nie spełnił moich oczekiwań (za twardy, za bardzo drożdżowy, itp.). Dwa tygodnie temu zacząłem się przygotowywać do upieczenia na próbę czegoś na zakwasie. Wybór padł na Twój chleb codzienny tyle, że piekłem go w formie. Wyjątkowo miałem wszystkie składniki, więc zrobiłem go dokładnie tak, jak napisałaś. Dziękuję Ci baaardzo za ten przepis, bo rozczarowany dotychczasowymi "osiągnięciami" w dziedzinie piekarniczej, miałem już coraz większe opory, żeby znowu próbować. Ten chlebek dodał mi skrzydeł
Może to kwestia tego, że piekłem go rano, a nie jak zazwyczaj wieczorem? Nie wiem, ale udał się nadzwyczajnie
Jeszcze raz bardzo dziękuję


Jeszcze raz bardzo dziękuję
