tokyoeyes
Member
- Gru 7, 2006
- 58
- 0
- 0
mirabbelko, po słabym wypieku paluchów pszennych zabieram się za codzienny
Trening czyni mistrza i mam nadzieję, że uda mi się piękny bochenek!
Mam do Was jedno zasadnicze pytanie dotyczące przechowywania zakwasu.
Przeczytałam wszystko co o tym napsiała mirabbelka. Wynka z tego, że najlepiej jest go wysuszyć lub skruszyć.
A Wy jak przechowujecie swoje zakwasy?

Trening czyni mistrza i mam nadzieję, że uda mi się piękny bochenek!
Mam do Was jedno zasadnicze pytanie dotyczące przechowywania zakwasu.
Przeczytałam wszystko co o tym napsiała mirabbelka. Wynka z tego, że najlepiej jest go wysuszyć lub skruszyć.
A Wy jak przechowujecie swoje zakwasy?
Ostatnią edycję dokonał moderator: